В Ірпені започаткували спецпроєкт “Допоможи конкретній людині”

Інформаційне агентство ITV започаткувало новий спецпроєкт із промовистою назвою “Допоможи конкретній людині”. Його мета – розповідати про жителів Ірпеня і Приірпіння, яких спіткало лихо і які потребують нашої з вами посильної допомоги.    

“Це соціальна ініціатива нашої редакції. Маючи в руках інструменти масового інформування, хочемо більше підтримувати земляків, яким необхідне дороговартісне лікування, чи які, приміром, залишилися без даху над головою після пожежі, – розповідає головний редактор ITV Людмила Лозова. – Ми й раніше готували подібну інформацію, але тепер робитимемо це більш системно. На нашому сайті з’явився окремий розділ “конкретній людині”, в який можна потрапити за допомогою банера, розміщеного у верхній частині сайту”.    

Для того, щоб журналісти ITV розповіли про вашу проблему, треба написати до редакції на електронну пошту [email protected] або надіслати повідомлення на сторінці “Інформаційне агентство ITV” в соцмережі “Фейсбук”. Для публікації потрібно надати підтверджуючі документи.

Джерело: Інформаційне агентство ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.