Муніципали з Ірпеня взяли участь у заходах по укріпленню громадської безпеки у Вишгороді

13  березня відбувся другий етап планових спільних заходів по охороні громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини разом з органами Національної поліції України. Про це повідомили на сайті Мунварти Ірпеня.

Так, Ірпінська муніципальна варта спільно з поліцією  і вартою Обухова, Боярським міським патрулем, Спецзагоном “Дельта” (м.Вишневе), та “Граніт” (с. Тарасівка), проводили заходи по укріпленню громадської безпеки у місті Вишгород. Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки «Громадська безпека .

 Зведені наряди патрулювали вулиці, місця з найбільшою концентрацією правопорушень та можливого вживання наркотиків, реагували на розпиття алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами тощо.

Нагадаємо, що муніципали Ірпеня одне з небагатьох формувань, яке в 2019-му році отримало вітальний лист від голови Київської обласної державної адміністрації за ініціативність, активну громадську позицію і належну організацію заходів з публічної безпеки на Київщині.

Як відомо, представники Муніципальної варти Ірпені нещодавно відвідали Вінницьку міську раду і ознайомилися з роботою КП “Муніципальна варта” ВМР.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.