«Місіс світу 2023» Ірина Безсмертна прочитала вірш «Ірпінь — мій дім»

На День міста-героя Ірпеня 16 вересня 2023 року в арці біля Ірпінського історико-краєзнавчого музею відкрили мурал «Ірпінь — мій дім». Він присвячений ірпінцям, що повернулися додому, та тим українцям, які знайшли тимчасовий прихисток в Ірпені. На муралі також є вірш з однойменною назвою «Ірпінь — мій дім». Цей вірш прочитала «Місіс світу 2023» Ірина Безсмертна.

У серпні у Маямі (місто-побратим Ірпеня з 2022 року) відбувся конкурс краси «Ms. World International» 2023 року, де взяли участь майже 100 конкурсанток з різних країн. Здобула перемогу і отримала головну корону 36-річна Ірина Безсмертна з Херсона.

«На жаль, громади Херсонщини зараз переживають все те, що пережила громада Ірпеня. Ірпінь та його легендарна Територіальна оборона разом із ЗСУ відстояли свою свободу і це стало першою Перемогою України після повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року. Я мрію, щоб кожна Ірпінська родина та кожна родина з моєї Херсонщини повернулася до своїх рідних, деокупованих та відбудованих домівок. Свою Перемогу на конкурсі «Ms. World International 2023» я присвятила вірі Українського народу у Перемогу. Дякую Юрію Гусєву за ефективну творчу комунікацію з громадою Ірпеня», — прокоментувала Ірина Безсмертна.

Мурал «Ірпінь — мій дім» був реалізований в рамках проєкту «Сприяння згуртуванню постраждалих громад», впровадженого Міжнародною організацією з міграції» (МОМ) та ГО «Будуємо Україну Разом» за фінансування уряду Республіки Корея. «Ірпінь — мій дім» — десятий, ювілейний в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.