Максим Плешко: давайте не робити чорнуху під грифом активізму

Дитячою хворобою зростання українського суспільства є виродження поняття “активіст і антикорупціонер”. Коли певні люди, вважаючи, що приватизували собі право ставити клеймо на іншого. І це використовуються в політичній боротьбі та подається як “свята справа боротьби за світле майбутнє”. У цьому переконаний депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко.

“Наклепи наносять удари як правило достойним людям, так як черви переважно кидаються на гарні свіжі фрукти. Це сказав Джонатан Свіфт. Так робить зараз Микола Малуха, який розсипався звинуваченнями на адресу в.о. міського голови Анастасії Попсуй, через те, що побачив її усписку спікерів Форуму громадянського суспільства. Я знаю Анастасію з Майдану, знаю здається півжиття. Знаю як високоосвідчену, порядну людину з вільною англійською, яка зробила дуже багато конкретних проектів для суспільства в громадському секторі, а згодом після Майдану і на держслужбі. Знаю про атаки на неї, про наклепні звинувачення, які розганятися в ЗМІ системно. Знаю, що все те, вибачте, лайно спростоване в суді. І от сьогодні продовжується…”, – зазначає Плешко. 

За його словами, “активісти” створюють фейкові звинувачення, які ніколи і ніким, ніде не доведені. “Роблять тупо і просто: посилаються на собою ж написані новини і називають це “священною боротьбою”. Пишуть про Ірпінь, як пекло землі. Пишуть, що з “ларьків побори збирають”. Ви давно в Ірпені були? В нашому місті ларьків у звичному розумінні немає як явища. Ви бачили Ірпінь, який зробив Карплюк і тепер продовжує робити Попсуй і наша команда? Мабуть ні, раз таке пишете. Бо це зовсім неадекватно звучить”, – розповів депутат ІМР.

Максим Плешко закликає приїхати в Ірпінь і побачити, що українське місто може бути успішним. “Я сам проведу екскурсію кожному. І давайте рости, давайте не робити чорнуху під грифом активізму, давайте не опускати цей соціальний феномен. Це наша країна і ми маємо глибоко думати над кожним словом і дією, якщо щиро бажаємо її світлого майбутнього”, – заявив Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.