Людмила Ященко: в парламенті потрібні сильні лобісти, такі як Володимир Карплюк

Засновниця сімейного центру “Family Hub” у м. Боярка Людмила Ященко стверджує, що в парламенті потрібні сильні лобісти. Таким вона вважає Володимира Карплюка.

“Ми, мешканці Боярки, багато скаржимося на погані дороги, на брак місць у садочках та школах, на великі черги у поліклініках. Настав час змінити цю ситуацію і це можливо завдяки сильним лобістам у Верховній Раді України. На мою думку, Володимир Карплюк – це людина, яка не словом, а ділом довела, що можна змінити наше майбутнє. Тому 21 липня голосуємо за Володимира Карплюка! Нові обличчя у нову Раду”,- розповідає Людмила.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.