Лілія Стецюк: Дружний курс – це коли багато “я” зливаються в одне “ми”

De54EcN7ydI Рецепт успіху другого курсу факультету податкової міліції Національного університету державної податкової служби України:

1. Розумні, веселі і спортивні офіцери та курсанти.

2. Креативний начальник (Грищук Віктор Леонідович).

3. Спорт: самостійно розбудували спортивний майданчик з тренажерами та волейбольним полем. Одразу після цього відбулося змагання з волейболу між курсами, де студенти показали всю майстерність та згуртованість колективної гри. Паралельно відбувся чемпіонат України з баскетболу, де наші гравці посіли третє місце. Були проведені змагання з пінг-понгу, де перше місце здобула команда нашого курсу.wNt7_lmIAsM

На факультеті сформована жіноча збірна з перетягуванню канату, яка є трьохкратним чемпіоном України.

На курсі є спортсменка Вікторія Годимчук, яка виступає не лише в Україні, вона підкорила світ у хортингу – повноконтактному комплексному виді бойового мистецтва, що був народжений в Україні. Ще одним кращим спортсменом року на факультеті був визнаний Ярослав Артур, який є майстром спорту з військово-спортивних багатоборств та кандидатом в майстри спорту з бойового самбо.

4. Шалені ідеї: зробити яскравим поверх проживання курсантів. Сьогодні картини, фотокартки та чудові малюнки, виконані курсантами, роблять його унікальним.

5. Культура: танцюристи-студенти є лауреатами міжнародних і всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

qDXH-LZ2ELU6. Благодійність: поїздки з дітьми, батьки яких є учасниками бойових дій в зоні АТО, до екстрим-парку «Шалена білка» в Бучі, в Київський зоопарк та Kids Will.

Бути колективом – це значить мати однакові погляди на людські цінності. Дружній курс – це не тільки спільні розваги, а й вміння сприймати чужий біль, як власний, вчасно прийти на допомогу, а у хвилини щастя – щиро сприйняти і розділити цю радість, влаштувавши гарне свято. Наш курс – це коли багато “я” злилися в одне “ми”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.