Куди пропонують перенести зупинку попуток на Академмістечку?

Зараз у соцмережах активно обговорюється питання щодо перенесення зупинки попуток з Академмістечка до Ірпеня. З приводу цього ірпінці подали петицію. Відповідне звернення було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. 

Як відомо, через зупинку попутних транспортних засобів в другій полосі на цьому місці часто виникають аварійні ситуації та затори, а пасажири ризикують життям, стоячи на проїжджій частині. Водіям вже почали виписувати штрафи, а пасажирам доводиться стояти в декількох чергах, що перешкоджає руху людей до інших маршруток. 

Саме тому ірпінці пропонують перенести цю зупинку на 120 метрів вперед за 422 бучанську маршрутку.”Там дуже багато вільного місця.  Буде одразу вирішено декілька проблем: ми з вами не будемо порушувати правила дорожнього руху та заважати іншим на дорозі; водіїв перестануть штрафувати, а людям стане комфортніше чекати на попутку. Зрозуміло, що деякий час буде спротив. Але, якщо кожен з нас почне інформувати про це інших водіїв та пасажирів, ми швидко змінимо ситуацію на краще.  Поки що мова йде лише про 379 маршрут по вул. Університетська”, – йдеться у петиції. 

До кінця голосування залишилось 89 днів. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.