Коли у квітні очікувати магнітні бурі?

Магнітні бурі, які очікуються в квітні 2018, здатні негативно позначитися на стані метеозалежних людей, їх спокій і емоціях. Однак і ті, хто не відчуває на собі особливого впливу небесних тіл, можуть відчувати в такі дні погіршення загального стану. З цієї причини слід підготуватися до квітневих магнітним бурям, вивчивши їх розклад і можливий вплив на організм.

У перших числах місяця очікуються слабкі та середні магнітні бурі. Сплески активності, хоч і не сягнуть максимуму, все одно вплинуть на самопочуття. Можливі перепади настрою і раптові головні болі. Фізичну слабкість відчуватимуть метеозалежні люди.

З 15 квітня розпочнеться пік активності небесного явища. Середина місяця стане найскладнішою і для тих, хто метеозалежний, і для не залежних від магнітних бур. Люди, які мають хронічні захворювання, постраждають найбільше. Можливі порушення сну і серцевого ритму.

У кінці місяця магнітні бурі ослабнуть. Самопочуття має покращитися, однак все ще залишаться загальна слабкість і головний біль.

Як допомогти собі впоратися із магнітними бурями:

  1. Проводити більше часу на свіжому повітрі.
  2. Залишатися у спокійній домашній обстановці.
  3. Уникати сварок і стресу.
  4. При погіршенні стану випити заспокійливий засіб.
  5. Знизити або зовсім припинити фізичні навантаження.
  6. Не вживати алкоголь і шкідливу їжу.
  7. Пити якомога більше води.

Тепер ви підготовлені до негативного впливу магнітних бур і знаєте, як захистити своє здоров’я!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.