Національна Асоціація Українських Медіа вивчає досвід підготовки ірпінських юнкорів

Керівництво НАУМ зібрало близько 70 редакторів з усієї України, аби ознайомитися з роботою редакції дитячо-юнацької газети “ЩоДенник”. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Приємно, що саме проект ірпінської медіашколи досвідчені журналісти визнали прикладом того, як можна успішно залучати дітей до розвитку медіа і поєднувати це з якісним навчанням молодого покоління медійників”, – зазначив Карплюк. 

Як відомо, вихованці медіашколи займаються безкоштовно в рамках гуртка міського Центру позашкільної освіти. Учасники конференції визнали, що сьогодні українська аудиторія друкованих ЗМІ має вік 60+ і саме такі видання як “ЩоДенник” можуть “омолодити” її, адже серед читачів опиняються не лише самі діти і молодь, але і їх друзі, батьки, родичі. 

“Не таємниця, що Ірпінь має непрості стосунки із журналістами. Про це я одразу сказав при зустрічі з учасниками конференції. Але те, що ми отримали нагоду показати наше місто шанованим у цій галузі людям, є для нас надзвичайно важливим. Дякую їм за те, що завітали до нас і за усі теплі слова, отримані на адресу Ірпеня та його мешканців!”, – підкреслив мер. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.