Коцюбинським школярам розповіли про правила поводження на залізничних об’єктах

В.о. селищного голови Коцюбинського Сергій Даніш спільно з керівником залізничної станції “Біличі” та учнями 5-х, 6-х класів ЗОШ №18 провів зустріч щодо правил поведінки на залізничних об’єктах та поблизу них.

Про це очільник селища розповів на своїй сторінці у соцмережі.

“Залізниця – це зона підвищеної небезпеки, причому двох видів: наїзду рухомого складу і ураження електричним струмом високої напруги. Це все свідчить про те, що знаходження в зоні залізниці може бути смертельно небезпечним, особливо для дітей. Прошу, щоб кожен нагадав своїм дітям, рідним, знайомим про небезпечність перебування поблизу залізничних об’єктів і про необхідність дотримання правил безпеки задля збереження життя та здоров’я”, – наголосив Даніш.

Нагадаємо, у Коцюбинському нещодавно відкрили сучасний наземний залізничний перехід. На цей об’єкт мешканці селища чекали дуже давно. Адже роками щодня сотні коцюбинчан перетинали залізничні колії, наражаючи себе на небезпеку. За словами Сергія Даніша, окрім великої кількості підписів, які надіслали мешканці Коцюбинського до Укрзалізниці з проханням будівництва переходу, Коцюбинська селищна рада неодноразово зверталися й з офіційними листами. Але кінцеве погодження будівництва цього об’єкту було отримано лише після домовленостей про співфінансування. 

Як відомо, це третій наземний залізничний перехід на Київщині. Минулого року такий перехід відкрили в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.