Представники Ірпінського центру зайнятості провели тренінг для бучанських освітян

Зусиллями Ірпінського міського центру зайнятості та відділом освіти і науки Бучанської міської об’єднаної територіальної громади в приміщені “Конференц Хол Ірпінь” організовано для бучанських освітян зустріч психологів, соціальних педагогів, заступників директорів з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці Ірпінського міського центру зайнятості у соцмережі.

Головне завдання заходу – набуття навичок використання профорієнтаційних методик, що застосовуються для виявлення й аналізу тенденцій формування професійних інтересів і цінностей у старшокласників, презентації сучасних технологій. 

За допомогою презентації учасники ознайомилися з можливостями та використанням діагностичного комплексу Платформи “МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа”, про нові можливості отримання профорієнтаційних послуг – дистанційно. 

Начальником відділу активної підтримки безробітних Ірпінського МЦЗ Олесею Гончар акцентовано увагу, що службою зайнятості запроваджена он лайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері комп’ютера, також крок за кроком презентовано сайт ДСЗ, всі можливості використання сайтів партнерських організації в напрямку профорієнтації зі школярами: центр профорієнтації (мобільний додаток), профорієнтаційний путівник. Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно без відвідування центру зайнятості. На останок всі учасники заходу отримали сертифікат, що дійсно засвідчує участь у тренінгу під назвою “Моя професія -консультаційна -мережа”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.