Сьогодні у Коцюбинському відкрили сучасний залізничний пішохідний перехід

Сьогодні у Коцюбинському відкрили сучасний наземний залізничний перехід. Про це розповів в.о. селищного голови Сергій Даніш.

“Хочу привітати громаду Коцюбинського з подією, до якої ми разом довго і наполегливо йшли! Сьогодні спільно з членом правління ПАТ “Укрзалізниця” Ремігіушем Пашкевичем, директором Регіональної філії “Південно-західна залізниця” Романом Веприцьким та в.о. Ірпінського міського голови Анастасією Попсуй ми відкрили сучасний пішохідний залізничний перехід”, – зазначив Даніш.

На цей об’єкт мешканці нашого селища чекали дуже давно. Адже роками щодня сотні коцюбинчан перетинали залізничні колії, наражаючи себе на небезпеку. За словами Сергія Даніша, окрім великої кількості підписів, які надіслали мешканці Коцюбинського до Укрзалізниці з проханням будівництва переходу, Коцюбинська селищна рада неодноразово зверталися й з офіційними листами. Але кінцеве погодження будівництва цього об’єкту було отримано лише після домовленостей про співфінансування.

“Я щиро дякую Ірпінській міській раді, яка взяла на себе зобов’язання спільно з Укрзалізницею фінансувати облаштування переходу! Також дякую члену виконкому КСР Богдану Слюсаренку, який провів більше десяти зустрічей з представниками Укрзалізниці і довів, що саме наше селище має наступним на Київщині – після Білої Церкви та Ірпеня, отримати такий перехід! Та, звичайно, величезне спасибі Укрзалізниці за те, що нас почула! Дякую громаді за активність і підтримку! Тепер прошу усіх користуватися цим переходом і навчати цьому дітей! Бережіть себе!”, – додав Даніш.

Як відомо, це третій наземний залізничний перехід на Київщині. Минулого року такий перехід відкрили в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.