Конкурс «Стоп цензурі!»

В умовах військового конфлікту все частішими стають порушення базових прав людини, в тому числі права вільно висловлювати свою позицію. Виправдовуючи законодавчі ініціативи спрямовані на обмеження свободи слова інформаційною агресією, влада продовжує спроби запровадити цензуру. Це становить пряму загрозу демократичному розвитку України.

Особливістю конкурсу є його демократичність – кожен, незалежно від віку, громадянства або освіти, може взяти участь та надіслати свої роботи на захист свободи слова, боротьби з цензурою та доступу до інформації.

Роботи на конкурс приймаються в п’ятьох категоріях: зображення, есе, вірш, гасло та інші формати. Подати роботи можна буде чотирма мовами: українською, російською, англійською та кримськотатарською. Переможців конкурсу визначатиме три журі: експертів, правозахисників, інтернет-користувачів.

Роботи приймаються до 20 травня 2015 року

У 2014 році на участь у конкурсі було подано більше 400 робіт, серед яких: 33 есе, 129 віршів, 71 гасло, 180 зображень. Вперше до конкурсу долучилися учасники з Малайзії, Еквадору, Канади та Ізраїлю.

Інтернет-майданчик конкурсу: www.stop-censorship.net

Сторінка конкурсу на Facebook: www.facebook.com/stopcensorship.net?fref=ts

Bookmark the permalink.

Comments are closed.