Коцюбинське долучилося до акції «Зробимо Україну чистою!»

Коцюбинське вперше долучилося до наймасштабнішого міжнародного екологічного соціального проекту «Зробимо Україну чистою! – 2015», який є частиною молодіжного руху Let’s Do It, Ukraine!

Навіть дощ не завадив вийти на прибирання наймолодшим жителям Коцюбинського – вихованцям клубу «Біличанка» та школярам школи №18. Вони прибрали парк навколо місцевого будинку культури, а потім взяли участь у фестивалі «ЧИСТОFEST» у рамках якого волонтери акції організували еко-квест та різноманітні конкурси. Найактивніші отримали солодкі подарунки та футболки з символікою акції. Усі учасники могли частуватися гарячим чаєм та різними смаколиками дякуючи будівельній компанії «Атлант» завдяки якій стало можливим проведення акції у Коцюбинському.

Також варто зазначити інших учасників які прибирали ліс по вулиці Пономарьова, з них дві жінки приїхали з Броварів, спеціально для того щоб прибрати Коцюбинське.

До прибирання долучися навіть в’язні Ірпінського виправного центру №132, які дуже ретельно прибрали навколо церкви по вулиці Пономарьова.

У майбутньому планується долучити до прибирання ще більше жителів селища, для того щоб продовжити прибирання лісу.

Цього року у великому прибиранні взяли участь жителі всіх регіонів України. Загалом по всій країн, включно з Донецькою і Луганською областями, зареєструвалося і долучилося до акції близько 400 тис. волонтерів на 2 000 офіційних локаціях. В Києві на Трухановому острові, де розташовано центральну локацію акції, на прибирання зібралося більше 7 тис. людей.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.