Компанія Олексія Зіневича продовжує нищити дерева своєю рекламою

Рекламні таблички інтернет-провайдера “Бест”, прикручені шурупами чи прибиті до стовбурів дерев, і далі з’являються в Ірпені, повідомляє в соцмережі керівник відділу комунального підприємства “Управління благоустрою міста” Євгенія Мельник.

Вона розповіла, що власник “Бесту” Олексій Зіневич пообіцяв прибрати рекламу, яка нищить дерева, але слова не дотримав. Натомість він заблокував акаунт Євгенії у фейсбуці.

“Бест” в особі Олексія Зіневича мене заблокував на фб, але таблички на дерева не припинив вішати. Фу, мужчина який боїться діалогу з жінкою… Олексій, Вам не соромно? Ви мені зранку дали слово, але не стримали. Краще ж заблокувати)))”, – написала вона та опублікувала фото нових рекламних табличок “Бесту”, виявлених у місті.

Нагадаємо, вчора Євгенія Мельник повідомила, що рекламні таблички інтернет-провайдера, який належить Олексію Зіневичу, прикручують шурупами просто до стовбурів дерев. Вона наголосила, що Зіневич має понести за це відповідальність згідно з законом.

Як раніше повідомляли ЗМІ, компанія “Бест” Олексія Зіневича завдала шкоди на мільйони гривень житловому фонду Ірпеня, де прокладала свої мережі: було пошкоджено багато покрівель, несучих стін будинків, капітальних стін ліфтових приміщень, електрощитків, зафіксовано десятки випадків псування стану під’їздів. Найбільше від такої діяльності провайдера постраждав центр Ірпеня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.