Олексій Зіневич рекламними табличками нищить дерева в Ірпені

Представники інтернет-провайдера “Бест” знищують дерева, вкручуючи у них шурупами рекламні таблички. Про це розповіла керівник відділу комунального підприємства Євгенія Мельник.

“Шановний Олексій Зіневич, підкажіть, для чого монтувати таблички вкручуючи в дерево шурупи? Будь ласка, проведіть роботи з співробітниками, поясніть! Навіть моєму 4-річному сину зрозуміло, що дереву боляче. Мене обурює таке відношення. Ви ж на ринку не перший день”, – написала Євгенія Мельник.

Вона закликає Зіневича зняти рекламні таблички і згідно закону нести відповідальність за свої дії.

До слова, компанія “Бест” Олексія Зіневича завдала шкоди на мільйони гривень житловому фонду Ірпеня, де прокладала свої мережі: було пошкоджено багато покрівель, несучих стін будинків, капітальних стін ліфтових приміщень, електрощитків, зафіксовано десятки випадків псування стану під’їздів. Найбільше від такої діяльності провайдера постраждав центр Ірпеня.  

Крім цього, Олексія Зіневича та його компанію неодноразово звинувачували й у безпідставному порушенні прав споживачів. Так, у 2015 році до Антимонопольного комітету України звернувся клієнт “Бесту” Костянтин Коверзнєв з проханням відреагувати на протиправні дії монополіста. За прямою вказівкою Зіневича цьому споживачеві не надавалися інтернет-послуги, незважаючи на те, що він сплатив за них наперед. 

З “Бестом” пов’язаний скандал зі “зливом” даних абонентів. У 2014 році провайдер передав базу телефонних номерів абонентів для проведення агітації передвиборчому штабу Анатолія Федорука. У липні 2018 року ситуація з незаконним використанням персональних даних повторилася. На телефони абонентів “Бесту” розсилалися запрошення на акції, організовані Громадською ініціативою Олексія Зіневича проти чинної міської влади в Ірпені. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.