Коли дієта не допомогає: названо головні причини, які заважають схуднути

Часто зайву вагу пов’язують з генетикою. Частково це правильно. Однак генетика — це лише одна сторона медалі. Якщо дотримуватися дієт і правильного фізичного навантаження, це повинно допомогти. А якщо не допомагає, значить, причина в іншому — в неправильному мисленні.

Усіма процесами в нашому тілі керує мозок — від роботи внутрішніх органів до клітинних змін і обміну речовин. Ми ці процеси не контролюємо і не помічаємо, але мозок автономно, минаючи свідомість, ними керує. А, значить, сформувавши правильне мислення і давши мозку правильну установку, ми можемо сформувати і той результат, який нам потрібен.

Зазвичай жінка не може схуднути тоді, коли вона:

  • сама не вірить у те, що це можливо;
  • зайва вага є проявом її комплексу неповноцінності і своєрідною «бронею» від агресивного навколишнього світу;
  • зациклюється на своїх проблемних місцях, ігноруючи ті, які їй подобаються;
  • насправді не хоче худнути, а женеться за схудненням через надумані і нав’язані цілі.
  • це означає, що ти сама не уявляєш себе стрункою, не віриш, що можеш схуднути, насправді повнота тебе задовольняє, так як в зайвій вазі ти почуваєшся захищеною, або просто не хочеш худнути, а прагнеш до цього, бо тобою незадоволений чоловік або подруги.

Якщо це так, то у мозку просто немає необхідної установки, щоб запустити процеси спалювання жиру і прискореного метаболізму. Для прикладу: деякі жінки здатні не тільки худнути або видужувати в певних частинах тіла (груди і попа), але і контролювати свій цикл. І це не магія — це психосоматика. Наш мозок підлаштовує наше тіло під мислення і те, якими ми себе бачимо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.