Кобринець оприлюднив заяву Федорука про вступ до Партії регіонів

Кандидат на посаду Бучанського міського голови від партії “Нові Обличчя” Аркадій Кобринець оприлюднив заяву Федорука про вступ до Партії регіонів.

“Мер Бучі та його посіпаки – політичні перевертні, які заради доступу до корита міняють партії, як рукавички. Часто мер Бучі Федорук та його оточення брехали громаді – ми ніколи не були членами Партії регіонів. Але ця брехня вкотре доводить один факт – у Бучі владу узурпував клан Федоруків – клан дерибанщиків та політиканів, які зневажають свою громаду”, – зазначив Кобринець.

У розпорядження штабу потрапили оригінали заяв про вступ до Партії регіонів (та облікових карток членів Партії регіонів:

– Федорук Анатолій Петрович, Бучанський міський голова, член Партії регіонів з 10 жовтня 2010 року, на цих виборах перефарбувався та балотується від “Слуги народу”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писав.

– Олексюк Василь Павлович, секретар Бучанської міської ради, член Партії регіонів з 31 серпня 2012 року, на цих виборах перефарбувався та балотується від “Сила і честь”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писав.

– Федорук Лариса Петрівна, Ворзельський селищний голова, член Партії регіонів з 31 серпня 2012 року, , на цих виборах перефарбувалася та балотується від “За майбутнє”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писала.

“Це клеймо назавжди. Федорук, змінивши 5-ту партію, позеленів та рветься до влади”, – додав Кобринець.

Нагадаємо, раніше Кобринець категорично відмовився від дебатів на телеканалі “Погляд”. Він впевнений, що телеканал “Погляд” повністю залежить і координується сьогоднішньою місцевою владою Бучі. “Замість дебатів раджу меру Бучі нарешті знайти вільний час і піти на засідання в Ірпінський міський суд, де він зможе провести дебати з прокуратурою.Нагадаю, Федорука судять за розкрадання земель та майну бучанської громади. Я завжди підтримую дебати та інтерв’ю, але виключно на телеканалах, які не є інструментом чорного піару в руках моїх опонентів. Наразі “Погляд” має низький рейтинг та брудну репутацію”, – додав Аркадій Кобринець.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.