Хто очолив штаб боротьби з COVID-19 в Ірпені?

Це Андрій Левківський. Як повідомляє інформаційне агентство ITV, рішення про призначення керівника “антивірусного” ірпінського штабу приймав особисто голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. Саме він перед цим опублікував пост, у якому ініціював мобілізацію місцевого бізнесу для запобігання поширенню інфекції.

Так хто ж такий Андрій Левківський? Йому 36 років. Очолює первинну ланку медицини Ірпеня – за короткий час вибудував в Ірпінському регіоні ефективну систему амбулаторій.

Головним аргументом щодо вибору кандидатури Левківського на посаду керівника антипандемічного штабу Ірпеня стало те, що він протягом кількох років брав особисту участь у боротьбі з епідемією вірусу Ебола у Гвінеї. А це вагомий досвід.

Крім цього, Андрій Левківський здійснював управління медичними процесами міжнародної медичної корпорації у Габоні.

Важливим особистим досвідом Левківського є робота в Київському міському Центрі серця. Про гарні відносини Ірпеня з керівником Центру серця Борисом Тодуровим неодноразово повідомляв у медіа Володимир Карплюк, визнаючи авторитет Тодурова у вирішення складних комплексних медичних завдань.

Де навчався Левківський? Вивчав інфекційні хвороби в науковому інституті імені Пастера, освоював організацію охорони здоров’я в Харківській медакадемії післядипломної освіти, опановував анестезіологію та інтенсивну терапію в Національній медичній академії імені П. Л. Шупика, закінчив Вінницький національний медичний університет.

Саме Андрія Левківського було визначено відповідальним за вироблення антивірусної стратегії в Ірпені.

Хто увійшов до “антивірусного” штабу? Заступниками Андрія Левківського стали в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов, перший заступник міського голови Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. Також до антиепідеміологічного штабу увійшли: заступники Ірпінського міського голови Лідія Михальченко та Юлія Устич, директор центральної міської лікарні Антон Довгопол, головний поліцейський і пожежник Ірпеня та низка інших відповідальних осіб.

На фото: Андрій Левківський в Африці

Джерело: Інформаційне агентство ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.