Керівництво “Слуги народу” про Зіневича: “Зараз дуже багато вештається політичних аферистів”

Наразі дуже багато політичних аферистів намагаються прикриватися тим, що мають домовленості з партією “Слуга народу”. Про це, коментуючи журналістам намагання ірпінсько-бучанського афериста Олексія Зіневича прикривати свої злочини брендом президентської партії, повідомило керівництво партії “Слуга народу” 12 березня під час прес-конференції в інформаційній агенції УНІАН, в якій взяли участь народні депутати України Олександр Корнієнко (голова партії “Слуга народу”), Олександр Дубінський та Артем Культенко (керівник штабу партії по Київській області).

Під час прес-конференції журналісти запитали очільників партії, чи відповідає дійсності інформація про те, що скандальновідомий забудовник Лісової Бучі Олексій Зіневич купив собі Ірпінську та Бучанську організації партії “Слуга народу” (принаймні так сам Зіневич розповідає своєму оточенню, – ред.).

У відповідь на це питання про Олексія Зіневича Народний депутат України, в минулому відомий український журналіст Олександр Дубінський заявив наступне: “Ви його наступного разу візьміть “за шиворот”, приведіть сюди і нехай він нам скаже про це. Я взагалі не знаю, хто ця людина і ні разу цю людину в очі не бачив. Аферистів, бажаючих швидко “обілетити” зараз під прикриттям того, що кампанія тільки починається, буде велика кількість. До того ж, я не виключаю, що хтось буде бігати, ходити, пропонувати.. Повірте, для мене моя репутація важливіша”.

Разом з тим, народний депутат України, голова партії “Слуга народу” та в минулому відомий український політичний технолог Олександр Корнієнко заявив: “У нас є відпрацьована з парламентських виборів практика. Всі, хто розповідають, що у нас щось купили – нехай на етапі висування не дивуються, що вони не потраплять в список. Мова може йти навіть про те, що ці люди навіть з середовища нашої партії ні з ким не спілкувалися. Політичних аферистів зараз багато вештається містом”.

Нагадаємо, що раніше Зіневич намагався прикрити брендом партії “Слуга народу” Володимира Зеленського свої злочини по незаконному виділенню 1,6 га землі в Лісовій Бучі разом з екс-регіоналом і мером Бучі Анатолієм Федоруком на підставних осіб (свої працівників, свою коханку тощо).

Олексій Зіневич також є фігурантом майже 20 кримінальних проваджень щодо незаконного заволодіння землею, самозахоплення міської вулиці, шахрайства, ухилення від сплати податків.

Зіневич як кримінальний рецидивіст став токсичним і на міжнародному рівні. Він тиснув на свободу слова через свого інтернет-провайдера “Бест”, за що США позбавило Олексія Зіневича візи. Зіневич намагався відбілити свою репутацію, втім Вікіпедія видалила сторінку про нього через “малозначиміть персони”.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.