Абоненти звинуватили провайдера “Бест” у незаконному використанні персональних даних

Користувачі компанії “Бест” звинуватили інтернет-провайдера у незаконному використанні персональних даних. Це стосується повідомлень, які були надіслані від імені провайдера до користувачів щодо організації страйку. Клієнти компанії зазначають, що таким чином компанія використовує особисті дані для власних некомерційних цілей.

“Тільки-но отримав смс-ку від компанії “Бест” із закликом приєднатися до страйку.. Хвилиночку.. я це бачу на власні очі?! Від Беста.. до страйку?! А хіба це не називається незаконним використан”ням отриманих від клієнта особистих даних у своїх НЕ комерційних даних?”, – написав у соцмережі Карен Акопджанян.

Варто зазначити, що це не перші звинувачення у розголошенні персональних даних клієнтів компанії. В свій час Ольга Матюшина повідомила про те, що зі штабу Федорука телефонували на мобільні номери абонентів “Бесту”. З огляду на те, що в Гостомелі, Ірпені, Бучі, Ворзелі, Коцюбинському та інших населених пунктах наявна велика кількість новобудов, значний масив інформації про нові адреси громадян, їхні мобільні телефони тощо, виявився доступним лише “Компанії “Бест”. Таким чином цей Інтернет-провайдер був викритий журналістами сайту “Громада Приірпіння”.

Через значні борги Олексій Зіневич готовий продати провайдера «Бест» за 1,5 млн. доларів. Втім, наразі цю компанію можуть забрати кредитори за багатомільйонні борги Зіневича.Фінансову та чоловічу нечистоплотність Зіневича підтверджують і його колишні друзі, яким Зіневич радикально відмовляється повернути кількамільйонний борг. У Зіневича проблеми й з правоохоронними органами. Його підозрювали у причетності до побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко.

Крім цього, керівництво інтернет-провайдера “Бест” виділяється “колгоспним” стилем спілкування з користувачами.  Так, нещодавно, Олексій Зіневич побажав клієнтам своєї компанії захворіти на рак. Це викликало шок у відомого українського блогера та телеведучого Володимира Петрова, який живе в Бучі та змушений користуватися послугами інтернет-монополіста. Володимир Петров поведінку керівника “Беста” охарактеризував як “колхозная глупость”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.