Карплюк спростував чергову фейкову інформацію про нього

Сьогодні, під час урочистого відкриття Чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк спростував черговий фейк про свою втечу.

Як відомо, після кожного від’ізду Карплюка у відпустку, з’являлася інформація про його нібито “втечу”. Проте вона не підтверджувалася, адже Володимир Карплюк повертався і починав працювати у звичайному режимі.

“Протягом останніх 4 років, коли я від’їжджав на відпочинок, кожного розу провокатори мене називали “біглим”, намагалися спровокувати історію, що я кудись втік. Кожного разу я повертався, і вони нічого про це не говорили”, – повідомив Карплюк.

Кожен раз коли дивлюся в сюжетах і читаю в місцевих газетах про "біглого" Володимир Карплюк диву даюся. Ну раз дали штангу, ну два. Але бити лобом щоразу, невже не втомилися за ці роки? #стоп_фейк_ірпінь #погляд #фейк

Geplaatst door Максим Плешко op Maandag 9 september 2019

“Кожен раз коли дивлюся в сюжетах і читаю в місцевих газетах про “біглого” Володимира Карплюка, диву даюся. Ну раз дали штангу, ну два. Але бити лобом щоразу, невже не втомилися за ці роки?”, – додав депутат ІМР Максим Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.