Володимир Карплюк: Дмитрунь дав вказівки оголосити підозри десятку працівників Ірпінської міськради

Після того, як Генеральний прокурор України повідомив офіційним листом, що діяльність Києво-Святошинського місцевого прокурора Юрія Дмитруня перевіряє прокуратура Київщини та Геніспекція ГПУ, Дмитрунь розпочав атаку на депутатів та працівників Ірпінської міської ради.

Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Після такої заяви Генпрокурора Дмитрунь вирішив піти ва-банк і дав команду ірпінській прокуратурі оголосити найближчими днями підозри десятку працівників Ірпінської міськради, депутатам, чиновникам і всім, хто хоч якось підтримував чи підтримує Карплюка та партію “Нові Обличчя”. Маємо справу з тиском на місцеве самоврядування та використання Дмитрунем службового становища у політичній боротьбі в інтересах наших опонентів та у забудовників, які за інформацією ЗМІ, видають Дмитруню щомісячну тіньову зарплату. Ірпінська міська рада наступила на хвіст забудовникам, які не сплачують до бюджету міста пайову участь на розвиток інфраструктури”, – розповів Карплюк.

Загальна сума несплаченої пайової – понад 13 000 000 гривень. Значну частину цих коштів юристи міської ради через суди зобов‘язали забудовника сплатити до бюджету. “Це в десятки разів більший фінансово-правовий результат, ніж в Ірпінської прокуратури за кілька років. Але не будемо про поганих. Генпрокурор розпочав реформу і невдовзі негідників виженуть з оновленої прокуратури.
Забудовники-неплатники вирішили помститися міській раді руками прокуратури”, – додав Володимир Карплюк.

“Команда партії “Нові Обличчя” захистить себе в судах, а от Дмитруню доведеться відповідати за політичний тиск перед керівництвом ГПУ та народом. Народ бачить чіткі результати роботи Ірпеня, але не бачить жодного результату районної прокуратури. Вирімо в реформу прокуратури і чекаємо на лаві підсудних Дмитруня та його виконавців. Бо так у правовій державі не може бути. І не буде”, – підкреслив Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.