Ірпінська поліція тисне на ЗМІ?

prilipkoadd02_5f4decee63b18

Сьогодні, 1 вересня вранці за замовленням Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка в селищі поліція Ірпеня незаконно затримала розповсюджувачів газети “ЗНАЮ” та незаконно доставила їх до відділення поліції. Про це повідомив “Сайт міста Ірпінь”.

“Працівники редакції розповсюджували в Гостомелі черговий випуск газети “ЗНАЮ”, в якому опубліковано журналістське розслідування про причетність Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка до корупційних дій, дерибану землі та місцевого бюджету. Юрій Прилипко разом зі своїм скандальновідомим зятем Ростиславом Скуратівським на очах в працівників поліції в грубій формі погрожували фізичною розправою працівникам редакції газети “ЗНАЮ”. Поліція жодним чином не відреагувала на погрози працівникам редакції. На вимогу Прилипка співробітники поліції Ірпеня безпідставно та незаконно затримали працівників газети та повезли до Ірпінського відділу поліції, де їх незаконно утримували без пояснення причин затримання”, – повідомили в редакції газети “ЗНАЮ”.

Газета “ЗНАЮ” є офіційним виданням, зареєстрованим згідно вимог законодавства. У номері, який розповсюджується, викладена виключно фактажна інформація. 

Газета “ЗНАЮ” публічно звертається до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, до очільника Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова з вимогою притягнути до відповідальності працівників поліції Ірпеня, які незаконно затримали та утримували журналістів газети та Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка, який погрожував працівникам редакції фізичною розправою.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.