В Ірпені навчальний рік розпочнеться без урочистих лінійок

118702148_1699975613510976_6833599852455176879_o

Завтра починається новий навчальний рік. Це 1 вересня буде таким же незвичайним, як і Останній дзвоник цього року. Не буде урочистих лінійок, масових заходів.

Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Учні одразу сядуть за парти. Цього року 1700 малюків Приірпіння вперше підуть до школи. У регіоні сформовано 61 перший клас. Для успішного навчання усі першокласники забезпечені необхідними дидактичними матеріалами. Це розвиваючі ігри, ребуси, комплекти навчальних карток, плакатів, таблиці, різноманітні муляжі, музичні інструменти тощо”, – зазначив Маркушин.

Він додав, що кожен перший клас отримав ноутбук. Закуплені нові комплекти меблів. Крім того, школи забезпечені усіма потрібними засобами захисту: безконтактними термометрами, дезінфікуючими засобами, антисептиками, масками для вчителів, рідким милом, паперовими рушниками.

“Усе це придбано на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів.Бажаю усім яскраво і насичено провести останній день літа! І з новими силами та гарним настроєм зустріти новий освітній сезон!”, – розповів Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.