Ірпінський центр зайнятості допомагає укомплектувати Пенсійний фонд Київщини

Фахівці Ірпінського міського центру зайнятості організували презентацію роботодавця за участю Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області. У результаті такого заходу вже 7 безробітних братимуть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад в органах Пенсійного фонду України. Про це повідомляється на офіційній сторінці Ірпінського міського центру зайнятості у соцмережі.

Презентація відбувалася з метою укомплектування вакансій фахівців відділу обслуговування громадян, відділу перерахунку пенсій та фінансово-економічного відділу.

Презентація пройшла дуже цікаво, у форматі діалогу. Присутні задавали питання та отримували на них вичерпні відповіді. “У заході взяли участь більше 25 шукачів роботи, з них також клієнти Бородянської районної філії КОЦЗ. Результатом заходу стало те, що 7 безробітних братимуть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад в органах Пенсійного фонду України”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Ірпінський центр зайнятості налагоджує співпрацю з державними органами та активно допомагає в укомплектуванні кадрами.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.