Власник першого ірпінського борделю пропонує на мера Наталю Семко

Власник бані на вул. Тищенка в Ірпені Олександр Махлай пропонує на мера Ірпеня Наталію Семко. Відповідний пост ірпінець виклав у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що Наталія Семко була заступником міського голови Ірпеня. Пані Семко у команді Карплюка особисто відповідала за розвиток медицини та освіти, стратегію будівництва нових дитячих садочків, шкіл та лікарень. Втім, активісти постійно критикували владу за бездіяльність у період роботи Наталії Семко.

“Сайт громади Приірпіння” називав Семко людиною Петра Мельника та одіозною екс-регіоналкою. Поряд з цим, багато експертів вважають “Сайт громади Приірпіння” інформаційною помийкою, адже засновниця цього сайту Ірина Федорів отримала журналістську антипремію “Унітаз року”.

Корінні ірпінчани пам’ятають, що у бані Махлая працювали здебільшого студентки перших курсів академії ДФС. Щоб уникати кримінальної відповідальності за організацію “пасивного доходу”, Махлаю частенько доводилося запрошувати на відпочинок керівництво місцевої прокуратури.

“Баня Махлая” поза сумнівами є справжньою легендою старого Ірпеня і може увійти епізодом третьої частини книги історика Анатолія Зборовського “Історія Ірпеня та Приірпіння”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.