Ірпінський міський центр зайнятості продовжує співпрацю з Пенсійним фондом Київщини

5 лютого відбулась робоча зустріч керівника Ірпінського міського центру зайнятості Петра Левчука із Світланою Вітер – заступником начальника фінансово-економічного управління ГУ ПФУ у Київській області та Ларисою Махинею – головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету № 5 ГУ ПФУ у Київській області. Про це повідомили на сторінці Ірпінського міського центру зайнятості.

Під час зустрічі  Петро розповів про інститут “Консультант роботодавця”, запроваджений в роботу всіх центрів зайнятості/філій державної служби зайнятості з 01 січня цього року.

Він наголосив, що всім роботодавцям надаються індивідуальні послуги з урахуванням виду економічної діяльності, специфіки роботи та чисельності працюючих, а також особливостей розвитку локальних ринків праці.

“Обговорили загальний соціально-економічний стан ринку праці в Ірпінському регіоні, окреслили напрямки співпраці на 2020 рік, зокрема, активізацію роботи щодо легалізації трудових відносин та детінізації доходів!”, – розповів Петро Левчук.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.