Ірпінь відвідала віце-президент Міжнародної федерації жінок за мир у всьому світі

Сьогодні Ірпінь відвідала віце-президент Міжнародної федерації жінок за мир у всьому світі Мун Нан Йонг. Зустріч стосувалася теми про цілі тисячоліття ООН і роль жінок у житті громад і у миротворчих процесах. Також управлінці міста познайомилися ближче з Коцебою Тетяною, головою правління Громадської організації “Федерація жінок за мир у всьому світі”, і домовилися про співпрацю. 
 
 
 
“Сьогоднішній візит був надзвичайно важливий, адже наші жінки є дуже активними. Ми не один раз показали свою прогресивність і активність в роботі з проектами. Тому подальша співпраця з Міжнародною організаціїю такого рівня і ООН для нас є важливою. Найближчим часом ми чекаємо підписання меморандуму про співпрацю з цією організацією”, – прокоментувала секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй. 
 
Як відомо, нещодавно Ірпінь став підписантом ініціативи ЄС – “Європейської хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад”. За таке рішення 3 липня, під час 53-ї сесії Ірпінської міської ради проголосували депутати. Як відомо, органи місцевого самоврядування, що долучаються до її підписання, публічно визнають свою відданність ідеям рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.