Irpin Reconstruction Summit втілює новий всеукраїнський проєкт

15 грудня стартував прийом заявок на всеукраїнський проєкт «Хакатон «100 ідей для міст». Це ініціатива, спрямована на розробку та реалізацію інноваційних архітектурних ескізних рішень для відновлення міст України, в першу чергу, – інфраструктури. Організатором проєкту є команда Irpin Reconstruction Summit.

У Хакатоні беруть участь архітектурні бюро України та світу і провідні українські та міжнародні заклади вищої освіти в напрямку містобудування, архітектури, будівництва, інженерних напрямків тощо. А також міста, які надають свої технічні завдання та вихідні дані.

У рамках проєкту учасники на підставі технічних завдань та вихідних даних розробляють і презентують проєкти відновлення конкретних міських районів, об’єктів, систем інфраструктури, зокрема:

1) соціальна інфраструктура: проєкти, спрямовані на відновлення важливих соціальних об’єктів: лікарні, школи, дитячі садочки, спортивні та таке інше;

2) громадські простори: парки, сквери, простори для молоді та людей похилого віку, культурних заходів, освітні заклади та інше;

3) просторовий напрям: проєкти, орієнтовані на ефективне використання міського простору та його оптимізацію. Стратегічний розвиток територіальної громади, міста: індустріальні парки, економічні ініціативи, розв’язки, сміттєсортувальні лінії і т д.

Після розробки на конкурсній основі будуть обрані переможці. Подати заявку на участь можна до 15 січня 2024 року. Проєктна документація має бути подана до 15 лютого.

Для того, аби взяти участь у проєкті, потрібно заповнити форму за посиланням. Завдання на проектування  та список необхідних документів доступні ТУТ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.