Ірпінь приєднався до ініціативи ЄС “Мери за економічне зростання”

Громадська спілка  “Ірпінська агенція розвитку” та Ірпінська міська рада підписали угоду про включення Ірпеня до ініціативи Європейського Союзу для країн Східного Партнерства “Мери за економічне зростання” з метою поступового впровадження проєвропейських критеріїв місцевого економічного розвитку. Про це повідомляється на офіційній сторінці агенції розвитку у соцмережі. 

Як відомо, згадана ініціатива надає підтримку містам у Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні для сприяння економічному зростанню і створення робочих місць шляхом поліпшення місцевого бізнес середовища, стимулювання підприємництва та залучення інвестицій для сталого економічного розвитку.

Проект Mayors for Economic Growth (M4EG) фінансує ЄС. Приєднання до нього надає Ірпеню можливість брати участь у різноманітних тренінгах, їздити на навчання, обмінюватися передовим досвідом, отримувати консультації, гранти, що спрямовані на пришвидшення місцевого економічного поступу.

ГС “Ірпінська агенція розвитку” спільно зі створеною робочою групою з представників різних сфер міста активно працюють над розробленням даного “Плану” згідно Рекомендацій Європейського союзу. У зв’язку з цим, до співпраці запрошуються активні містяни, професіонали та передовики з різних господарських галузей, соціальних та технічних сфер. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.