Ірпінь готовий до опалювального сезону на 100 відсотків (відео)

Ірпінська громада до опалювального сезону готова. Таким є головний підсумок ранкової наради в Ірпінській міській раді.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ірпінь до опалювального сезону готовий на 100 відсотків. Договори з Нафтогазом практично всі підписані, повірка лічильників зроблена, наші служби готові, дизельгенератори як резервне живлення у нас практично скрізь є».

Вся соціальна сфера генераторами забезпечена. Єдине поки проблемне питання – готовність до опалювального сезону житлового сектору в районі паспортного столу. Його обслуговує підрядна теплопостачальна компанія. І це питання планують вирішити якнайшвидше.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«У нашого приватного теплопостачальника, який не має зараз альтернативних джерел живлення на своїх котельнях, але ми спільно з ним будемо напрацьовувати механізм, допомагати йому в цьому. Залучимо Київську обласну державну адміністрацію, щоб забезпечити його також альтернативними джерелами живлення, бо він, на жаль, не має фінансової можливості, щоб самостійно закупити їх, та вже й трохи пізно. Але, я  думаю, що ми віднайдемо можливість йому допомогти і знайти і зі своїх резервів щось виділити, щоб наше населення пройшло цей опалювальний сезон в теплі».

Затримувати початок опалювального сезону в Ірпені намірів не мають. Все буде залежати від погоди. Раніше за інших, як і зазвичай, тепло подадуть в окремі соціальні заклади.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«У деяких закладах ми почнемо опалювальний сезон раніше. Це –лікарні і пологовий будинок. Тому що у них кожен рік починається опалювальний сезон раніше, бо там специфічні умови, специфічні пацієнти, потрібно, щоб було тепло трошки раніше. Так як зараз наче з НАК «Нафтогазом» нормальна співпраця, газу вистачає у сховищах, тому ми опалювальний сезон не будемо затягувати і розпочнемо відповідно до температурного режиму».

І щодо тарифів. Піднімати тарифи для населення не будуть.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Найголовніше – підняття тарифів для населення не буде».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.