Інформація про те, що Володимир Карплюк лишається членом виконкому, – фейкова

Інформація про те, що Володимир Карплюк досі керує Ірпенем – фейкова. Повідомлення про продовження його участі у складі виконкому нещодавно з’явилося на сайті “Громада Приірпіння”, який підконтрольний скандальновідомій колишній журналістці Ірині Федорів.

Так, на сайті йдеться про те, що до виконкому увійшли новообрані заступники міського голови – Олександр Маркушин та Олена Чернявська. А першим в списку залишили Володимира Карплюка, буцімто щоб “не образити господаря”.

Проте згідно рішення “Про затвердження оновленого складу виконавчого комітету Ірпінської міської ради” від 30 серпня 2018 року Карплюка немає у складі виконкому. Очолює список членів виконкому в.о. міського голови Анастасія Попсуй.

Варто зазначити, що група «активістів Приірпіння» постійно дезінформують ірпінців, поширюючи фейкову та неперевірену інформацію.

Що ж до Ірини Федорів, то її публікації ще раз доводять, наскільки заслужено вона увійшла до ТОП-5 українських журналістів, які зганьбили професію, та стала лауреатом журналістської антипремії «Унітаз року». На думку авторів антипремії, Федорів постійно використовує статус журналіста для маніпуляції громадською думкою і досягнення власних сумнівних політичних і фінансових цілей.

Крім цього, Ірина Федорів внесла неправдиві дані до своєї декларації, де вказала, що 31 грудня 2017 року придбала квартиру під Києвом (смт. Коцюбинське) за 59 доларів США (1617 грн) за метр квадратний. Вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків. Федорів сама визнала цей факт після того, як його викрили національні ЗМІ.

Крім Ірини Федорів до поширення фейку причетна журналістка Михайлина Скорик. “Активістка” засвітилася у скандалі з підтримкою Януковича на Інтері під час Революції Гідності. Книга Віктора Януковича “The road to success” (“Дорога до успіху”) займала чільне місце в офісі журналістки Михайлини Скорик під час її роботи головним редактором “Подробиць”. А робочий стіл прикрашали російські рублі.

Також журналістка нещодавно скандалі зі зрадою чоловіка, який перебував у АТО, про що відверто розповіла рідна сестра Сергія Шкарівського. 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.