Дитсадки Ірпеня отримали нові солодкі подарунки

Сьогодні комунальні дитсадки Ірпеня на Київщині отримали нові солодкі подарунки. Солодощі, які роздавали дітям до Нового року, виявилися неналежної якості. Тому постачальника зобов’язали повернути за них кошти. 

Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

“Історію з новорічними подарунками ми довели до логічного завершення. Було розпорядження в. о. міського голови, комісія опрацювала це питання, провела відповідне розслідування, подивилася сертифікати й подарункові набори. Незважаючи на всі сертифікати якості і всі документи, візуально було видно, що цукерки не відповідають якісним вимогам. Тому ми звернулися до постачальника з вимогою повернути кошти за неякісну продукцію – і вони повернуті на сьогоднішній день у повному обсязі. Ми вже закупили за ці кошти нові подарунки, які сьогодні будуть роздані дітям”, – розповів в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов.

Як повідомляється, замовником подарунків є управління освіти міської ради, але постачальник доставляє їх одразу в садочки. Тому, щоби надалі уникнути прикрих ситуацій, керівникам закладів доручено перевіряти якість наборів перед тим, як роздавати їх дітям.

“Тепер кожну партію подарунків будуть вибірково перевіряти”, – додав Андрій Літвинов.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.