Де поїсти суші в Ірпені?

За останні 20 років практично суші завоювали весь світ. У них багато білків, ними просто насититися, а ризик набрати вагу практично наближається до нуля. Це основна причина, по якій більшість дієтологів вважають, що суші є одним з найбільш ідеальних і здорових варіантів для вечері поза домом. Також суші дуже популярні, оскільки існує величезна кількість їх різновидів, і навіть найвибагливіший гурман знайде щось своє. Саме тому коресподенти “Правди Ірпеня” підготували підбірку закладів Приірпіння, де можна поласувати цією стравою.

ЧИСТО ІРПІНСЬКІ СУШІ

  1. СУШИ WOK

В центрі Ірпеня нещодавно відкрилось нове місце, де можна скуштувати смачні суші. Меню у цього закладу доволі різноманітне, включає в себе більше 350 позицій і тільки свіжі інгредієнти. Ціни невисокі, наприклад, суші від 17 грн, бізнес-ланч від 79 грн. Досить часто проводяться акції. Працює суші-кафе з 11.00 до 22.00. Час очікування менше 90 хвилин.

           Адреса:

  • Вулиця: Академіка Заріфи Алієвої, 66/1

Контакти:

  • Телефон: 0931702444
  • Сайт: https://sushiwok.ua

2. Sushi n Roll

В центрі Ірпеня можна замовити смачні та свіжі суші у закладі “Sushi n Roll”. Не дивлячись на невеликі масштаби закладу, асортимент тут доволі широкий: від ролів до сетів. Також є декілька видів салатів.

Тут можна поспостерігати за приготуванням замовлення. Страви готуються з урахуванням дрібних смакових тонкощів справжньої рецептури та вподобань клієнта. Заклад відкрився в Ірпені не так давно, але вже набирає популярності у місті. Зі слів власників, технологія приготування та стандарти – європейські, тому навіть в саме спекотне літо не варто боятися, що в цьому закладі вам продадуть несвіжі суші.

Заклад має невеличку літню терасу на 2 столики, але загалом він позиціонує свої послуги як “суші з собою”. В середньому суші тут готуються 10-15 хвилин. Поки сушист виконує Ваше замовлення, можна скуштувати філіжанку кави.

Адреса:

  • м. Ірпінь, вул. Павленка 2

Контакти:

  • Телефон: 096 741 01 88, 073 126 02 81

Сайт: https://sushinroll.su

3. Суші Майстер

Суші Майстер – це унікальний формат закладу “Візьми з собою”. Ви можете перекусити в закладі, забрати їжу з собою або замовити доставку – якість страв буде незмінно високою.

Мережа магазинів “Суші Мастер” була заснована в 2014 році. Девіз компанії – демократичні ціни та висока якість. Пропонують великий вибір різноманітних страв японської кухні та локшину WOK. Час роботи – з 10:00 до 21:00.

Адреса:

  • м. Ірпінь, вул. Шевченка, 7

Контакти:

4. Суші Land

Центр доставки суші і піци в місті Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель знаходиться в місті Ірпінь по вулиці Висока, 3 (підвал багатоквартирного будинку). Відвідувачі цього закладу можуть також куштувати замовлену ними їжу безпосередньо не відходячи від каси. Для вживання їжі тут передбачена спеціальна стійка. Заклад знаходиться поруч з загальноосвітньою школою № 17, а також парком Перемоги. Прийом замовлень з 10.00 до 22.30, а режим роботи кафе – до 23.00. Також кур’єр доставить будь-яку страву протягом 60 хвилин.

Адреса:

·        м. Ірпінь, вулиця: Висока, 3

Контакти:

·        Телефон: 0734024746, 0663422265

·        Сайт: http://sushiland.ua24.biz/

5.     Wok&Roll

 У місті Ірпінь по вулиці Мечникова відкрилося друге по рахунку кафе, де можна скуштувати страви японської та китайської кухні. Їх можна купити на місці, а також замовити доставку. Служба доставки обслуговує міста Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель. Так само гості можуть забрати замовлення самостійно протягом 15 хвилин. Для цього в приміщенні є кілька стільців. На стіні висить великий плакат з картинками готової продукції японської кухні (роли, суші, супи) і китайської локшини wok з різними варіантами наповнень. Працюють з 11:00 до 22:00.

Адреса:

• Вулиця: Мечникова, 104а

Контакти:

• Телефон: 0930880909

• Сайт: https: //wokandroll.com.ua

6.     “BINGO”

Служба доставки їжі (піци і суші) знаходиться в місті. Зона обслуговування включає в себе такі населені пункти: м Ірпінь, м.Буча, смт. Ворзель, смт. Гостомель. На цьому місці раніше знаходилася служба доставки піци і суші “Помідорос”. Тут можна замовити суші прямо на місці і забрати з собою. Потенційні покупці можуть скомбінувати піцу з обраних компонентів. Працюють з 10:00 до 22:30.

Адреса

  • м. Ірпінь, вул. Жовтнева,17

Контакти:

НЕ СУШАМИ ЄДИНИМИ

На Приірпінні також багато закладів, які пропонують різноманітну кухню. Проте тут суші не менш смачні.

  1. Шкіпер

Ресторан SPA – витончений фьюжн-ресторан, що надає різноманітний вибір страв. Меню, складене шеф-кухарем, порадує поціновувачів японської кухні. М’яке освітлення і свічки створюють затишну обстановку. Унікальний дизайн, бездоганний сервіс роблять це місце ще більш вишуканим. З ранньої весни і до пізньої осені на терасі ресторану SPA подається вранішня кава, ланч і вечеря. Сніданок в ресторані SPA з 7:00 до 10:00. У літню пору року на терасі третього поверху готелю Ви можете насолодитися чистим повітрям і красою бездоганною природи. Також це чудове місце може бути використано для організації заходів більш ніж 50 гостей. Тераса відкрита для Вас в будні дні з 17:00 до 23:00, у вихідні дні з 12:00 до 23:00.

Адреса:

  • с. Ворзель, вул. Горького, 24

Контакти: 

  • Телефон: 093-085-40-40

  1. Ресторан Grand Admiral Club

Ресторан Grand Admiral Club очолює один з кращих в столиці кухарів Масим Любич. На вибір гостям пропонуються різні види меню: Основне меню “A la carte”, Дитяче меню, Меню “Лісового Озера” (сезонне), Меню “Кориця” (сезонне). Для проживаючих в заміському комплексі гостей, крім перерахованих доступно також меню “Room Service”.

Адреса:

  • м. Ірпінь, вул. Варшавська, 116 (в’їзд з вул. 11-я лінія)

Контакти:

  • Телефон: + 38 (044) 393 33 57 
    + 38 (044) 393 33 56 
    + 38 (067) 219 41 49 
    + 38 (067) 219 41 50 

  1. Угловий

            Італійська піца і паста, японські суші і роли будуть приготовлені спеціально для вас, як і смачне гриль-меню. Але з огляду на, що це більше бар, то тут ви знайдете і фірмові закуски разом з алкогольними напоями. А значить, будь-яке спортивне змагання тепер можна співпереживати в колі друзів і за столом, повним смачних страв. Класичні і фірмові рецепти страв європейської і азіатської кухні вже зібрані в меню спорт-кафе, вам можна робити замовлення на сайті або в спеціально створеному додатку. В Угловому ви знайдете все, щоб із задоволенням повболівати за улюблену команду або спортсмена. Кращі рибні та овочеві страви, бургери, свіжі салати і професійно приготовані автентичні європейські та азіатські страви чекають вас прямо тут і зараз.

Адреса:

  • вул. Соборна, 104а

       Контакти:

Доставка:

  • 097 233 33 42, 093 419 44 49

Замовлення столика:

  • 096 929 09 28

  1. Йорш

Пивний ресторан “Йорш”- це місце, де кожна душа має право скласти свої колючки на тимчасовий відпочинок і дозволити світу відкрити себе у всіх гранях свого таланту, а кожен організм – насолодитися гарним пивом і ситними стравами, в тому числі і суші. Шукачів пригод тут щовечора чекає насичена програма, музичні колективи і безліч приємних сюрпризів і атмосфера творчості душі! Всі актуальні спортивні події відвідувачі ресторану зможуть побачити на великих плазмових екранах, зручно розташованих по всьому залу. Ви отримаєте максимум задоволення в колі вболівальників. “Йорш”» подарує вам море позитивних емоцій і ефект присутності на багатотисячному стадіоні. Відзначити перемогу улюбленої команди ви зможете за кухлем підбадьорливого пива і не тільки!  

 Адреса:

  • м. Ірпінь, вул. Слов’янська, 35, ТЦ “Гулівер”

 Контакти:

  • Телефон: +38 (095) 363 22 72, +38 (098) 468-45-84

Всім смачного і хорошого відпочинку!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.