“Людина-Замість”, – Главацька про Федорів

Відома у селищі так звана журналістка й активістка Ірина Федорів роз’єднує громаду Коцюбинського. Про це заявляє секретар селищної ради Коцюбинського Юлія Главацька на сторінці “Територіальної громади Ірпеня” у Facebook.

“Людина могла б використати свій талант на захист Біличанського лісу, проте замість цього почала лобіювати забудову Біличанського лісу столичними забудовниками. Замість пропагування у ЗМІ єдності у нелегкий воєнний час, вона використовує своє перо, щоб облити брудом своїх політичних опонентів. Щоб використати підтримку нардепа Ольги Червакової для залучення в селище бюджетних коштів, вона використовує її як “побігайчика” по прокуратурах, аби натравити правоохоронців на селищних депутатів” – зазначає Главацька про Ірину Федорів.

14256298_1187632494631225_1312755120_n

 За словами  секретаря Коцюбинської селищної ради, Федорів руками Демченко виготовляє підробні виборчі бюлетені замість того, щоб забезпечити чесність виборів.

Нагадаємо, що нещодавно таку ж думку висловила депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко. 

“По-перше, саме Ірина Федорів стравлює на сторінках свого видання членів громади між собою, публікуючи подекуди неперевірені, а здебільшого брехливі факти про життя селища та його мешканців. По-друге. Саме вона маніпулює свідомістю простих людей, використовуючи для зведення рахунків з політичними опонентами”, – зазначає жителька Коцюбинського. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.