Ірина Федорів розколює громаду Коцюбинського – Катерина Ющенко

Головною причиною розколу громади Коцюбинського є діяльність відомої у селищі так званої журналістки й активістки Ірини Федорів. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook депутат селищної ради Катерина Ющенко.

14269522_1186041834790291_953843419_n

“По-перше, саме Ірина Федорів стравлює на сторінках свого видання членів громади між собою, публікуючи подекуди неперевірені, а здебільшого брехливі факти про життя селища та його мешканців. По-друге. Саме вона маніпулює свідомістю простих людей, використовуючи для зведення рахунків з політичними опонентами”, – зазначає жителька Коцюбинського. Для цього Ірина Федорів юзала бренд руху “Чесно” і провела руками цього руху масовану інформаційну атаку на Ірпінського міського голову Володимира Карплюка. Для політичних розправ вона успішно використовувала нардепа Ольгу Червакову. Для спроби фальсифікації виборів шляхом підроблення виборчих бюлетенів вона використовувала голову Коцюбинської ТВК Людмилу Демченко.

Інструментом для реалізації всіх задумів Федорів є селищний голова Ольга Матюшина, яка не має жодної можливості приймати самостійні рішення. “Саме в цьому ми переконалися на останній сесії, коли Федорів диригувала в залі діями Матюшиної та її поплічників руками, так само, як це свого часу робив сумнозвісний Михайло Чечетов”, – розповідає  Ющенко. А це, як відомо, дії виключно в стилі Партії регіонів. 

Депутат селищної ради підкреслює, що Коцюбинське зараз розвивається, як ніколи. “В той час, коли Федорів пише чергову порцію інформаційного лайна, у Коцюбинському працює команда реальних справ. А от роботи Федорів не було і вже не буде”.

Яскравим прикладом цього є дії Федорів щодо захисту Біличанського лісу. За словами Ющенко, насправді вона в цей час лобіювала інтереси столичних забудовників, які хотіли цей же ліс забудувати багатоповерхівками. Проте у київських забудовників почалися серйозні проблеми у столиці, декого з них оголосили в розшук. І гонорари за “активність” обірвалися з 1 серпня 2016 року. І з того моменту Федорів обрала іншу лінію – не треба приєднувати Коцюбинське ні до Києва ні до Ірпеня, а селище має бути окремою громадою.

“Написала це, бо настав час нарешті усвідомити: або ми й надалі миритимемося з відвертою брехнею, або усією громадою викриємо тих, хто робить все для того, щоб розколоти селище”, – підсумувала Катерина Ющенко.

Читайте також: 10 фактів про Ірину Федорів

Bookmark the permalink.

Comments are closed.