Цього року стартує масштабна реконструкція парку Перемоги, – Карплюк

Сьогодні – Європейський День Парків. 19 років тому це свято заснувала Федерація “Europark” з метою підвищення значущості парків і заповідних зон. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Для нас цей день особливий, бо Ірпінь вже добре знають в Україні як місто парків. Парк ім. В. Правика, парки “Дубки”, “Покровський”, “Центральний”, парк письменників стали популярними місцями відпочинку не тільки для жителів міста. Прогулятися ними приїжджають і з сусідніх населених пунктів, і з далеких куточків країни”, – зазначив Карплюк.

За його словами, цього року стартує масштабна реконструкція парку Перемоги. “Точно знаю, що він стане одним із найвідвідуваніших парків не лише Ірпеня, а й Київщини. Наші парки – справжня гордість міста. Тому пропоную наповнити сьогоднішню стрічку фото наших парків, свої фото у парках Ірпеня можна розмістити під цією публікацією!”, – розповів мер.

Як відомо, Ірпінь потрапив до Національного реєстру рекордів України за найбільшу кількість реконструйованих та збудованих за два роки парків і скверів. Наразі Ірпінь може позмагатися за рекорди на всеукраїнському рівні не лише парками. Лише за останні два роки у місті було створено і введено в експлуатацію більше інфраструктурних об’єктів, ніж будь-де на Київщині.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.