Активістів з команди Ольги Червакової затримали на хабарі

Сьогодні правоохоронці затримали депутата Коцюбинської селищної ради Миколу Єременка та мешканця Ірпеня Євгена Мельничука. Про це повідомив сайт “Громада Приірпіння”.

Як повідомляється, затримані вимагали і отримали неправомірну вигоду у розмірі 200 000 грн. Зараз вони перебувать під конвоєм спецпризначенців. Слідчі (розшукові) дії тривають.

Нагадаємо, що Євген Мельничук та Микола Єременко є бойовими товаришами та соратниками народного депутата Ольги Червакової. Часто з’являються поруч зі скандальновідомою чорною піарщицею та колишньою журналісткою каналу СТБ Іриною Федорів на різних подіях в Коцюбинському. Варто також наголосити, що саме Ірина Федорів – лауреат медійної антипремії “Унітаз Року”. Вона увійшла до п‘ятірки українських журналістів, які зганьбили честь професії.

Крім цього, Ірина Федорів внесла неправдиві дані до декларації, де вказала, що 31 грудня 2017 року придбала квартиру під Києвом (смт. Коцюбинське) за 59 доларів США (1617 грн) за метр квадратний. Вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків. 


Bookmark the permalink.

Comments are closed.