Чергова поразка Ірини Федорів

Скандальновідома чорна піарщиця та колишня журналістка каналу СТБ Ірина Федорів, яка має прямий політичний інтерес у селищі Коцюбинське на Київщині, отримала другу потужну політичну поразку. Команді Федорів вдалося відкликати з депутатів Коцюбинської селищної ради АТОвця Віктора Анісімова, а вже 29 квітня 2018 року Анісімова на перевиборах знову обрали депутатом селищної ради. Після цього прихильники Федорів назвали жителів Коцюбинського “тварями”.

АТОвець Віктор Анісімов був відкликаний через незгоду з корупційними діями ставлениці Федорів – Коцюбинського селищного голови Ольги Матюшиної, яку депутати відсторонили у 2018 році. Втім, Матюшину незаконно поновили через Мінюст, а з Анісімовим розправилися через відкликання. Це вже друга поразка Ірини Федорів у Коцюбинському. Вона намагатиметься протягом 5 днів після виборів сфальсифікувати результати, не оголошуючи їх через підконтрольну собі голову ТВК Людмилу Демченко, яка вже є фігурантом кримінального провадження за фальсифікацію виборів і має прізвисько “Коцюбинський підрахуй”.

Перший програш був позаминулого року. Навесні 2016 року Ірина Федорів ініціювала розпуск Коцюбинської селищної ради через ВРУ, разом з кількома парламентарями ввели в оману депутатів Верховної ради України. Таким чином була ухвалена скандальна незаконна постанова про дострокові перевибори в Коцюбинському. Згодом Верховний суд визнав дану постанову антиконституційною та незаконною. Жителі Коцюбинського знову обрали тих самих депутатів, яких так вимагала розпустити Федорів.

Голосування жителів Коцюбинського вчергове підтверджує, що громада селища не підтримує Федорів, Матюшину та всіх, хто робить на них ставку і має з ними справу. За останні два роки Матюшина змінили 8 начальників місцевого ЖЕКу, по діях більшості з них відкрито кримінальні провадження. Селищні депутати переконані, що кошти з УЖКГ “Біличі” вимиваються для Ірини Федорів та її політичних покровителів.

Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.