АТОвця Віктора Анісімова знову обрали депутатом Коцюбинської селищної ради

Мешканці Коцюбинського підтвердили свою довіру АТОвцю Віктору Анісімову і знову обрали його депутатом Коцюбинської селищної ради. Сьогодні під час перевиборів по окрузі №26 за Віктора Анісімова свій голос віддали більше 50% виборців.

За інформацією із виборчої дільниці, у голосуванні взяли участь 231 мешканець селища. За Віктора Анісімова проголосували 119 виборців. За його найближчого опонента, якого висувала команда селищного голови Ольги Матюшиної Євгена Форостовського – 96. Загалом у перевиборах було 8 кандидатів у депутати.

“Я вдячний мешканцям округу, які були не байдужі і повірили в мене. Тепер у мене з’явився подвійний стимул ще більше працювати на благо громади. В черговий раз правда перемогла!”, – поділився враженнями з журналістами Віктор Анісімов.

Дізнавшись результати, члени команди Федорів-Матюшиної назвали виборців, які не проголосували за кандидата Форостовського “тварями”.

Як відомо, Віктора Анісімова, відкликала команда селищної голови Ольги Матюшиної та Ірини Федорів. Депутат впевнений, що причиною цьому стала його позиція стосовно управлінців Коцюбинського, яка змінилася.

“Виборці мого округу довірили мені захист їх інтересів у Коцюбинській селищній раді. Так, під час виборчої кампанії я йшов на вибори у складі так званої “команди Матюшиної”. Матюшина обіцяла викорінити корупцію з УЖКГ “Біличі” та відстоювала самостійність Коцюбинського. Однак після виборів селищною головою почала керувати скандально відома чорна піарщиця Ірина Федорів. В результаті, в УЖКГ “Біличі” змінився вже восьмий керівник, борг підприємства виріс до 20 мільйонів, у Коцюбинське почали переносити СІЗО, а саме селище намагаються приєднати до Києва. Це все є результатом того, що Федорів маніпулює Матюшиною та розколює нашу громаду. Я не зміг мовчати і виступив проти. За це мене команда Федорів-Матюшиної одразу спробували відкликати”, – раніше зазначав Віктор Анісімов.

У селищі кажуть, що з огляду на такі результати виборів стає зрозумілим, що відкликання селищною головою Ольгою Матюшиною депутатів проходять безпідставно. Як відомо, команда Федорів-Матюшиної вже розпочали процес відкликання ще одного неугодного їй депутата.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.