Картини маленьких художників з Ірпеня засвітились у столиці

Нещодавно художня школа академічного рисунку і живопису “Irpen Art School” (м. Ірпінь) в музеї-майстерні ім. І. Кавалерідзе у рамках арт-проекту “Кольорове коло” від Культурно-мистецького фестивалю “Київські історії. Андріївський узвіз” представила творчі роботи своїх вихованців.

Із понад 150 творчих робіт, розміщених у двох залах музею-майстерні, 15 належать ірпінським дітям, які підготували їх у жанрах: графіка, акварельний живопис, олійний та акриловий живопис на полотні. Загалом участь у виставці взяли шість мистецьких організацій Київщини, митці з різних міст України від наймолодших початківців (9 років) до знаних художників поважного віку.

Найбільшу увагу глядачів під час відкриття експозиції привернула графічна робота Єви Тиханюк (15 років), виконана з натури, “Натюрморт із ковшем” та акварельний живопис Валерії Овчиннікової – “Мій Ірпінь”. До слова, Валерії зараз усього 16 років, але тему урбаністичного пейзажу вже розкриває на папері майстерно й точно. Робота “Мій Ірпінь” була нещодавно представлена на І Всеукраїнському мистецькому пленері “Намальований Ірпінь – 2017” та  відзначена дипломом.

Відвідати виставку “Кольорове коло 2018” у Музеї-майстерні імені І.П. Кавалерідзе можна до 2 квітня.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.