«Біличанка» гратиме за перший в історії України Суперкубок

Суперкубок для жінок – перший в історії українського футзалу. За традицією, у матчі за Суперкубок приймають участь переможець регулярного чемпіонату та володар Кубку України. Оскільки обидва трофеї цього сезону опинились у скарбничці одного клубу (нашої «Біличанки»!), то суперником його буде команда, яка зайняла друге місце у чемпіонаті. Отож, на нас знову чекатиме протистояння одвічних суперників – «Біличанки» та «ІМС-НУХТ», порівняти його можна лише з матчами «Динамо-Шахтар» у національній першості з футболу.

«Біличанка» вже довгі роки нікому не віддає своє місце на жіночому футзальному троні. Хоча ні для кого не секрет, що наразі в «Біличанці» проходить зміна поколінь, більш досвідчені дівчата поступово змінюють спорт на родину. Та навіть у період змін ця команда залишається найтитулованішим клубом України, клубом, на який рівняються інші вітчизняні команди!

У дебютному поєдинку жіночого сезону, крім організаторських сюрпризів від Асоціації футзалу України, вболівальники стануть свідками яскравого видовища найвищого гатунку і своїми очима побачать першого володаря Суперкубку України з футзалу в історії!

Час проведення: 12 вересня о 13-00.

Місце проведення: Київ, вул. Верхньоключова, 1/26 (спорткомплекс КПІ).

За матеріалами прес-служби АФУ.

«Біличанка» гратиме за перший в історії України Суперкубок

«Біличанка» гратиме за перший в історії України Суперкубок

Bookmark the permalink.

Comments are closed.