Карплюк подарував «Біличанці» свято, а вони йому – іменну футболку

Вчора міський голова Володимир Карплюк провів урочистий прийом жіночого футзального клубу «Біличанка» з нагоди здобуття командою Кубка України 2015 з футзалу:

«Приємно, що у Приірпінні є такий колектив як «Біличанка». Жіночність і грація цієї команди обіграє інші команди світу і впевнено стоїть на спортивній вершині професіоналізму у футзалі. Щиро вірю, що й надалі ви будете лише перемагати. А ми, в свою чергу, розвиватимемо спорт у нашому регіоні. Підтримуватимемо й допомагатимемо тим, хто плекає спортивне майбутнє нашого регіону».

Вікторія Соломаха, Ірина Марченко, Анна Сидоренко, Марія Васковець, Тетяна Мартинюк, Марія Поліщук, Ірина Дубицька, Анна Шульга, Маріанна Ігнатенко, Олена Павленко, Наталія Бесідовська, Анна Прокопенко, Ірина Мельничук, Катерина Малишко – десятиразові чемпіони та володарі Кубку України з футзалу серед жіночих команд, Руслан Муц, Сергій Новіков, Андрій Курдибаха, Сергій Дудка, Володимир Колок – тренерський штаб клубу «Біличанка» зірвали овації залу та приймали вітання від ірпінців.

Дякуючи меру Ірпеня за підтримку, дівчата подарували йому іменну футболку із підписами всієї зіркової команди «Біличанки».DSC01570

Нагадаємо, що клуб «Біличанка» розпочав свою діяльність зі спортивної секції з футболу для дівчаток, яка збиралася три рази на тиждень у спортивному залі середньої школи №18 що у селищі Коцюбинське. У 1993 році було офіційно зареєстровано ФК «Біличанка-93». Того ж року у Коцюбинському відбувся перший міжнародний турнір за участі восьми команд з Коцюбинського, Москви і Києва. У 1995 році команда клубу вперше брала участь у Всеукраїнських змаганнях з фут залу – прем’єрному чемпіонаті України серед жіночих команд.

У 1998 році в Ірпені дівчата виграли організований клубом міжнародний турнір за участі шести команд з Китєва, Мінська і Москви. А ще в цьому ж році були історичні перемоги над молодіжною збірною Австралії. У 2001 році «Біличанка» виграла престижний турнір у Мінську, завоювала срібло Чемпіонату України, здобула перемогу в Перших юнацьких іграх України з футболу. 2004 рік закріпив за «Біличанкою» право вважатися лідером жіночого фут залу в Україні. Цей рік знаменний перемогою в Кубку Євразії у Воронежі. З 2008 року розпочалася золота ера «Біличанки» – чемпіонським п’єдесталом не поступалися нікому. Ігри в Угорщині, Москві, перемоги збірних Ірану, Угорщини, Росії, перше місце у міжнародних турнірах Риму (Італія) та Угорщини.

30 травня цього року жіночий футзальний клуб «Біличанка» вкотре став володарем Кубка України 2015 із футзалу. Варто зазначити, що це вже десятий трофей у золотій скарбничці клубу.

Фотозвіт дивіться тут.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.