АТОвець назвав Олексія Зіневича послідовником Ґебельса

Учасник антитерористичної операції Юрій Калінін назвав власника інтернет-провайдера Олексія Зіневича послідовником Геббельсівської та рашистської пропаганди. 

“Найкращі та найбільш успішні послідовники Геббельсівської та рашистської пропаганди….Гебельс в домовині аплодує, Соловйов, Кисельов, Доренко і т.п. нервово курять в стороні….Ціль виправдовує засоби…Зібрали Зіневич (Льоша Бест), Мельничук (ахвіцер-полонений), Хафізов (байкер без байка) всіх професійних кидачів гіменця на вентилятор в одне кодло і вирішили будь-яким способом взяти владу в Ірпені в свої кришталево чисті, як альпійський сніг, руки…Але трохи не розрахували своїх сил….Бабки є, а от людей нема…Бо люди в Ірпені думають головою, а не гепою…Ірпінчани – найкращі!!! Люблю та поважаю Вас!!!”, – написав АТОвець на своїй сторінці у соцмережі.

Як відомо, користувачі компанії “Бест” звинуватили інтернет-провайдера у незаконному використанні персональних даних. Це стосується повідомлень, які були надіслані від імені провайдера до користувачів щодо організації страйку. Клієнти компанії зазначають, що таким чином компанія використовує особисті дані для власних некомерційних цілей.

Сам же Зіневич оголосив війну місцевим АТОвцям. Воїни АТО та члени родин загиблих відверто називають Зіневича “проституткою” та заявляють про численні погрози з боку одіозного власника інтернет-провайдера, який втрачає свою монополію в регіоні. “Щодо дна – воно попереду, снігірі, розп’яті хлопчики і т.д.”, – власник інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич не приховує своїх намірів щодо хлопчиків з АТО, попереду яких чекає розп’яття.

Крім цього, інформаційна агенція “Погляд”, власником якої є Олексій Зіневич, постійно поширює недостовірну інформацію. Так, нещодавно начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. За її словами,  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу постійно зникати її коментарі.

 Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до даної будівлі. У звязку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.