Колективи успішних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією Олексія Зіневича

Колективне підприємство “Ірпіньводоканал” відмовилось давати інтерв’ю журналістам Інформаційної агенції “Погляд”. Комунальники посилаються на те, що Агенція постійно порушує норми журналістської етики.

“Враховуючи те, що ІА “Погляд” систематично порушує норми журналістської етики, маніпулює кадрами та постійно дискредитує громаду міста Ірпінь, колектив КП “Ірпіньводоканал” повідомляє про небажання співпраці з ІА “Погляд” доти, доки діяльність не буде приведена у відповідність до міжнародних норм та правил журналістської етики, а у власників ІА “Погляд” не виникне почуття патріотизму до рідного міста”, – йдеться у листі “Ірпіньводоканалу” до інформаційної агенції “Погляд”. 

Як відомо, журналісти “Погляду” систематично поширюють неправдиву інформацію. Нещодавно вони опублікували недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до даної будівлі. Крім цього, журналісти Агенції назвали учасника АТО Олександра Головенька “неодноразово засудженим і учасником злочинних дій”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.