АТОвці із зони бойових дій вітають Київщину з ювілеєм

Мешканець Ірпеня Дмитро Хоменко, що зараз перебуває у зоні антитерористичної операції привітав мешканців міста й області з Днем Київщини. Про це він написав у Фейсбук.

“Вітаю зі святом Київщини земляків та землячок!!! Радий за таке свято в рідному Ірпені. А в недовольних хай пір’я в роті поросте. Слава Україні”, – так АТОвець відреагував на фотожаби про учасників АТО та святкування 85-річчя від дня утворення Київської області в Ірпені, що були розповсюджені у мережі Фейсбук зі сторінки-бота.

Також дружина учасника АТО з Ірпеня Марина Смольнікова наголосила, що на урочистості з нагоди ювілею Київщини до Ірпеня приїхали АТОвці з інших міст. “Всі були задоволені святом і феєрверком”, – написала жінка.

Варто зазначити, що Ірпінь називають містом-волонтером, що завжди підтримує учасників АТО. З регіону регулярно направляють гуманітарну допомогу у зону бойових дій. В Ірпені 140 АТОвців отримали земельні ділянки та 25 – документи на квартири. Тільки в Ірпені родичі загиблих героїв отримали і землю і квартири. А нещодавно було розділено 200 тисяч гривень між трьома переможцями першого в Україні конкурсу підприємницьких проектів “STARTUP IRPIN”. Багато територіальних громад зізнаються, що з Ірпеня варто брати приклад у підтримці учасників АТО.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.