Хто переміг в конкурсі бізнес-ідей для учасників АТО “STARTUP IRPIN”?

В Ірпені відбувся фінал першого в Україні конкурсу підприємницьких проектів для учасників АТО “Startup Irpin”. Всіх учасників конкурсу нагородили сертифікатами, а між авторами трьох найкращих бізнес-ідей розділили 200 тисяч гривень.

Переможцем конкурсу став учасник АТО Денис Дудник.  На відкриття власної справи він отримав 100 тисяч гривень. Його проект – це тестова франчиза торгової марки “Ветеранпром” на виготовлення ветеранських ножів. Виготовляти їх будуть учасники АТО.

“Дуже важливо, що в цьому бізнесі можна створити не 1 робоче місце, а кілька. Ми на це звертали увагу. Ще у проекті були проведені чіткі розрахунки собівартості, рекламної кампанії, інших затрат. Я вірю, що наші переможці стануть успішними підприємцями, а ми й надала їх підтримувати”, – зазначив Ігор Оверко, директор компанії-спонсора “Синергія”.

Друге місце у конкурсі та приз у розмірі 50 тисяч гривень отримав Володимир Шиповський за ідею зі створення унікальних дизайнерських декорацій для приміщень. Йому також безкоштовно надали в оренду приміщення площею 60 кв.м. на один рік. А компанія “Синергія” уже готова зробити велике замовлення.

Третє місце посів учасник АТО Віталій Івахненко за проект з виготовлення металевих виробів АТОвцями. Він теж отримав 50 тисяч гривень на розвиток своєї справи.

“Ми щиро віримо, що ми перші, але не останні. Це надзвичайно важливий проект для наших хлопців-учасників АТО. Дуже хочеться, щоб й інші міста брали приклад з Ірпеня”, – зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

Варто зазначити, що конкурсі брали участь 55 учасників АТО регіону. Було подано 22 бізнес-плани. Майбутні підприємці отримували фахові консультації юристів, економістів, брали участь у тренінгах і семінарах. “Стартап Ірпінь” ініціювала Рада учасників АТО три місяці тому. Ідею одразу підтримало міське керівництво та Ірпінська агенція розвитку.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.