Завтра відбудеться засідання виконкому

26 вересня о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд членів виконкому винесено такі питання: про організацію та функціонування груп продовженого дня у загальноосвітніх навчальних закладах; про надання дозволу на використання світлової вивіски з об’ємними літерами для НВО “ІЛІТ-МАН” Ірпінської міської ради; про затвердження Положення та складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради тощо.

Загалом на розгляд виконкому запропоновано сорок питань.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Завтра відбудеться засідання виконкому

24 січня о 09:00 годинi вiдбудеться засiдання виконавчого комiтету Iрпiнської мiської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті міськради. 

Сьогодні-відбудеться-засідання-виконкому

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання: про проект рішення “Про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ “Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік”, про звіт про виконання міського бюджету м. Ірпінь за 2016 рік, про затвердження нового складу робочої групи з перевірки обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги тощо.

Загалом на розгляд запропоновано понад двадцять питань. Серед них – питання житлово-комунального господарства, служби у справах дітей, відділу містобудування та архітектури, комунальних підприємств “Контроль благоустрою міста” та “Ірпіньжитлоінвестбуд”.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комiтет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.