Арсеній Яценюк: Військова агресія РФ не має отримувати підтримки від західних партнерів

“Російська військова агресія далі отримує підтримку навіть з боку деяких західних партнерів. Будівництво «Північного потоку-2”, що має на меті ще більш посилити залежність Європи від російського газу і профінансувати російську армію, має бути зупинено, – наголосив лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк, відкриваючи 11-й Київський безпековий форум.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в надскладні для вільного світу часи “необхідно тримати єдність”: “Ця єдність не тільки на словах, але й у дуже жорстких діях. Це і санкції, і політичний діалог, і військова сила. Це єдність в тому числі і в економічній політиці”.

“Російська військова агресія далі отримує підтримку, як не дивно, навіть з боку деяких західних партнерів. Будівництво “Північного потоку-2″, який забирає мільярди доларів у громадян України, Польщі, Словаччини, який порушує торговельні стосунки між Європейським Союзом і Сполученими Штатами Америки і спрямований тільки на одне – як зробити ще більшою залежність Європи від російського газу і як профінансувати російську армію, – повинен бути зупинений”, – підкреслив він.

“Тут повинна бути наша єдність – так само не на словах, а в діях”, – сказав лідер “Народного фронту”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.